top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

TAUR - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Pentru Tauri acest tranzit activează axa caselor 12 şi 6. Casa 12 este o casă spirituală, karmică, a izolării şi a legăturii cu divinitatea, dar şi a duşmanilor ascunşi şi a zestrei cu care venim de la strămoşii noştri, a arborelui nostru genealogic. Asta înseamnă că va deveni puternică nevoia de a îşi găsi identitatea spirituală, de a îşi afla adevărata esenţă sufletească, de a îşi identifica scopurile evolutive. Ȋntrebarea cea mai importantă la care vor trebui să găsească răspunsul în această perioadă este "cine sunt eu ca fiinţa spirituală, care este legătura mea cu divinitatea şi cum funcţionează?" De asemenea sunt invitaţi să conştientizeze puterea vocii interioare, a intuiţiei şi să o asculte, să devină mai atenţi şi să-i asculte atât pe ceilalţi, cât şi să-şi asculte mesajele subconştientului. Experienţele pe care le vor trăi au o puternică încărcătură karmică şi transgeneraţională - le vor arăta adevărul despre puterea credinţei, despre cum funcţionează legile divine şi despre cum se raportează ei la ele. Toate acestea îi vor îndemna sau chiar obliga uneori să se retragă din tumultul lumesc şi să stea cu sine, să îşi acorde momente de introspecţie şi de singurătate, să se izoleze pentru a îşi identifica zona de putere interioară. Pot surveni evenimente neobişnuite, uneori de-a dreptul şocante, pot fi puşi în ipostaza de a acorda ajutor necondiţionat sau de a cere ajutorul, de a îşi dedica timpul şi eforturile unor semeni mai puţin norocoşi sau unor cauze caritabile.

Le recomand să acorde multă atenţie viselor pe toată această perioadă şi să le noteze, chiar dacă pe moment nu le înţeleg semnificaţia. Subconştientul le va transmite semnale în multe moduri - sub forma sincronicităţilor (cifre văzute în mod repetitiv, mesaje venite printr-o melodie sau printr-un afiş) sau sub forma unor persoane apărute providenţial în viaţa lor pentru a îi ajuta să afle cu adevărat cine sunt. Tot acum pot trăi situaţii de déjà vu - locuri în care nu au mai fost niciodată, dar care li se par extrem de familiare, persoane pe care le simt de la primul contact foarte aproape, situaţii de viaţă pe care parcă le-ar mai fi trăit. Este bine să lucreze acum şi tot ceea ce ţine de relaţia cu strămoşii, să vindece experienţele toxice moştenite de la aceştia şi să parcurgă un proces de alchimizare, adică să înţeleagă că toate suferinţele au antrenat în strămoşii lor abilităţi de supravieţuire care li s-au transmis şi care e nevoie să fie folosite acum pentru evoluţie şi nu pentru supravieţuire şi din arme să devină daruri.

Casa 6 va fi traversată de Nodul Sud în Balanţă, iar această casă reprezintă sănătatea şi bolile, rutinele de muncă, modul în care relaţionăm la locul de muncă cu colegii, cu subalternii şi cu şefii, dar şi cum ne punem în serviciul celorlalţi şi cum ne tratăm corpul fizic. Aspectul poate aduce întârzieri sau obstacole în promovarea la locul de muncă sau conflicte cu cei cu care muncesc, oameni care se pot dovedi a nu fi ceea ce credeam noi, oameni pe care constatăm că nu ne putem baza. Cei care au propria afacere sau au angajaţi în subordine se pot trezi că aceştia pleacă exact atunci când este mai mare nevoie de ajutorul lor. Tot ce nu au construit sănătos în relaţiile de muncă iese la iveală şi îi obligă să înfrunte consecinţele - fie că au fost mai mult decât e cazul implicaţi şi au preluat şi sarcinile altora din frica de a nu fi excluşi sau de a nu pierde aprobarea şi admiraţia colegilor, fie că nu au luat la timp decizia de a rupe anumite tipare relaţionale toxice cu colegii.

Pe planul sănătăţii este necesară o evaluare a obişnuinţelor care au impact asupra bunăstării corpului fizic - modul de hrănire, programul de somn şi de mişcare, alternanţa între muncă şi odihnă. Refuzul de a face schimbări pentru a îmbunătăţi starea fizică poate duce la apariţia unei probleme de sănătate care să impună aceste schimbări. Este de dorit ca în acest interval să îşi identifice obiceiurile proaste de viaţă şi să le schimbe de bună- voie, în caz contrar, consecinţele fiind mai mult decât neplăcute. Tot acum se pot manifesta şi aşa- numitele boli karmice, adică afecţiunile apărute semnalizează tipare de viaţă şi de reacţie moştenite de la strămoşi sau din alte vieţi, care ies acum la suprafaţă pentru a putea fi schimbate. Este o perioadă în care e nevoie să coopereze mai mult cu propriul corp, să îi asculte mesajele şi mai ales să le ia în seamă. Au acum ocazia să îşi îmbunătăţească mult starea de sănătate prin formarea unor noi obiceiuri de viaţă, de aceea este foarte necesară practicarea lor cu regularitate, până devin reflexe.

694 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page