top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

GEMENI - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Domeniile de viaţă activate de axa de destin pe Berbec - Balanţă vor fi casele 11 şi 5. Casa 11 este o casă a prietenilor, a comunităţilor, a grupurilor din care facem parte, dar şi a planurilor de viitor şi a creşterii noastre prin ceilalţi şi împreună cu ei, astfel că Nodul Nord aduce aici o creştere a reţelei de prieteni şi de cunoştinţe. Gemenii vor cunoaşte mult mai mulţi oameni interesanţi, unii foarte diferiţi de tiparele lor, vor participa la reuniuni şi îşi vor pune în valoare darurile lor de buni comunicatori creând reţele de persoane pe care le vor conecta pentru a le pune în slujba unui scop comun. Vor înţelege acum în mod diferit puterea prieteniei, dar şi a grupului, aplicând proverbul "unde-s mulţi, puterea creşte". Ei vor fi cei care vor conduce grupurile din care fac parte către o nouă viziune, vor trăi o schimbare a punctelor de vedere în ceea ce priveşte experienţele de viaţă şi îşi vor crea noi idealuri şi scopuri în funcţie de cei pe care îi întâlnesc acum, dar adaptându-le la propria individualitate. Ȋşi vor redefini rolul în societate şi în comunitate şi vor deveni modele pentru alţii, inspirându-i pentru a îşi vedea altfel viitorul. De asemenea vor simţi o mare nevoie de a îşi afirma unicitatea şi originalitatea şi de a nu se mai plia conform aşteptărilor altora sau de a nu se mai încadra în tiparul nimănui. Toate iluziile pe care le-au trăit în ceea ce priveşte prieteniile lor vor fi dărâmate şi este posibil să trăiască perioade de criză prin care să înţeleagă că pentru a atrage prieteni de calitate este necesar ca mai întâi să lucreze la calitatea energiei personale şi a modului în care ei se implică în rolul de prieten sau de mentor.

Gemenii se vor focusa cu adevărat pe planurile lor de viitor şi vor începe să construiască reţeaua de conexiuni umane de care au nevoie pentru a le împlini. Creşte dorinţa de popularitate şi de a fi văzut, de a avea perspective diferite asupra lumii şi de a experimenta, iar unii Gemeni pot fi iniţiatorii unor mişcări care să aibă impact asupra altora şi să promoveze implicarea în cauze umanitare sau la nivel global, să militeze pentru binele colectiv. Va creşte capacitatea lor de a se conecta cu viitorul şi de a avea viziuni inovatoare, inventivitatea şi creativitatea lor, dar toate se vor manifesta în cadrul grupurilor din care fac parte sau în raport cu prietenii lor.

Casa 5 va fi traversată de Nodul Sud în Balanţă, ea fiind o casă a sexualităţii, a copiilor, a iubirii erotice, a creativităţii şi a pasiunii. Este o casă a inimii, a bucuriei de viaţă şi a lucrurilor pe care le facem cu drag, a hobby-urilor şi plăcerilor noastre, a vacanţelor, dar şi a competiţiilor sportive. Toate aceste domenii vor scoate la iveală tiparele karmice care trebuie curăţate.

Unii vor deveni părinţi, iar cei care vor avea copii în acest interval vor primi prin ei aşa-numitele oglinzi karmice, adică prin copiii lor se vor manifesta toate energiile pe care ei le-au creat în alte vieţi în raporturile părinte - copil. Dacă acel copil le va crea dificultăţi, va manifesta comportamente provocatoare pentru ei, trebuie să ştie că el a venit cu lecţii importante pentru parcursul lor evolutiv şi de modul în care ei vor răspunde la aceste teste, va depinde dezvoltarea ulterioară sănătoasă a relaţiei părinte - copil. Cei care nu vor copii sau care nu vor deveni părinţi pot lucra cu copilul lor interior, spre a vindeca răni din copilăria lor. Le este mai uşor ca oricând acum să conştientizeze ce le opreşte bucuria de viaţă, ce îi face să îşi închidă inima şi să nu primească în viaţa lor iubirea şi pasiunea. De aceea pentru unii vor apărea acum persoane de care să se îndrăgostească şi care vor veni tocmai pentru a îi ajuta să dizolve aceste bariere şi să îşi recapete acea strălucire a inimii. E posibil ca aceste persoane să aibă doar un rol de catalizator în viaţa lor şi relaţia să nu fie una de durată, dar cu siguranţă va fi o relaţie de impact şi care le va schimba parcursul afectiv.

Tot acest tranzit îi poate ajuta să îşi descopere talente ascunse, daruri creative pe care nu le-au conştientizat sau pe care au refuzat să le manifeste şi să le crească. Dacă au ascuns aceste daruri, pot ajunge în situaţii stresante, care să le semnaleze că nu trăiesc conform energiei inimii lor şi soluţia este să recunoască şi să aducă în lume aceste daruri.

311 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page