top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

Vindecarea prin înțelepciune sau cum începe un an de vibrație 7



✨Un an început sub semnul retrogradărilor este un an în care înveți să taci, să observi și să lași ca mustul tumultuos al evenimentelor să se așeze în butoiul răbdării, al observării de sine și al acceptării pentru a deveni mai târziu, sub fermentul înțelepciunii, vin nobil.

🌛 Un an început cu conștiința trează și cu inima întoarsă spre sine, spre înțelegere și vindecare.

🌝Am văzut oamenii (și pe mine) în toată fragilitatea și zbaterea lor. Am observat și m-am observat, cu rănile scoase la lumină de prima Lună Plină din an, care a pus energie vindecătoare pe întunericul lui Lilith care a poposit 9 luni în Rac și a răscolit în fiecare din noi dorul de "acasă" al sufletului, de iubire și protecție necondiționată, de hrană și căldură emoțională.

👍Am înțeles că fiecare etapă a devenirii cere să ai curajul să trăiești deplin și asumat tot ceea ce vine, cu iubire de sine, cu blândețe și în același timp cu intensitatea autenticității. Să îți urmezi drumul, înțelegând că oricât i-ai iubi pe cei care apar pe drumul tău, tu trebuie să crești în felul tău unic. Și că ei au dreptul să facă drumul alături de tine sau nu, în funcție de valorile care îi călăuzesc. Dacă aveți aceeași busolă, puteți să fiți tovarăși de drum, dacă nu, tu îți urmezi oricum calea.

🤩Am aflat că a spune nu lucrurilor și situațiilor care nu te reprezintă este un act de stimă de sine, dar că e înțelept să accepți și că oamenii au diferite nivele de stimă de sine și acționează de la acel nivel. Să-i iubești așa cum sunt, dar să nu cobori stima ta de sine, e tot un act de înțelepciune.

❤️Am aflat că uneori iubirea presupune tăcere, mister și un spațiu sacru al inimii în care altarul nu poate fi accesibil celor care nu intră cu respect și smerenie. Că uneori pur și simplu e mai bine să o trăiești și nu să o vorbești. Ea se vrea vorbită când e plină de lumină și puritate, altfel tace și stă departe de ochii celor care nu îi văd calea adevărată și asumată.

🦄🌈Anul 2023 va aduce cu sine ...înțelepciunea vindecătoare și va deschide CALEA IUBIRII. Pregătiți să pășiți pe ea?



78 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page