top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

SAGETATORUL - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Acest tranzit al Axei de Destin prin Berbec şi Balanţă va aduce în atenţia Săgetătorilor temele specifice casei 5 şi 11. Nodul Nord va traversa casa a 5-a, o casă a iubirii, a bucuriei de viaţă, a pasiunii, a creativităţii, hobby-urilor şi a relaţiilor cu copiii. Tot în casa 5 vorbim şi despre procesul îndrăgostirii, dar şi despre tot ceea ce face inima să tresalte de bucurie şi despre copilul interior.

Pentru unii Săgetători poate a venit timpul să devină părinţi, pentru alţii bunici, pentru alţii să primească în viaţa lor într-un fel sau altul un copil, chiar dacă nu este conceput de ei. Cei care îşi doresc să aibă copii, au acum mari şanse să primească acest dar, care le va schimba viaţa pentru totdeauna şi le va reformula conceptul de bucurie de viaţă, pentru că se vor conecta în cel mai profund mod la energia copilăriei. Totuşi, trebuie să avertizez că pentru a se bucura deplin de viaţă sau de copii, Săgetătorii au nevoie să se conecteze şi să lucreze cu copilul lor interior. Cei care au parcurs deja acest parcurs terapeutic vor resimţi acest tranzit ca aducător de entuziasm, de dorinţă de joacă şi de creativitate. Jocul şi joaca trebuie să îşi recapete locul în viaţa lor, iar dacă acestea lipsesc, vor resimţi o tristeţe inexplicabilă şi vor avea sentimentul că nu se pot bucura de nimic din viaţa lor. Săgetătorii trebuie să dea frâu liber pasiunii şi să redescopere tot ceea ce le face inima să tresalte de bucurie, tot ceea ce le dă sentimentul că timpul nu mai contează, pentru că sunt prea absorbiţi de plăcerea de a face anumite lucruri.

Viaţa sexuală va fi revigorată şi indiferent de vârstă, Săgetătorii vor resimţi dragostea la prima vedere sau vor fi ca nişte adolescenţi care descoperă vârtejul îndrăgostirii.

Tot acum talentele lor creative vor ieşi la suprafaţă şi se vor cere exprimate şi aduse în lume, de aceea mulţi Săgetători pot descoperi că un mare talent de-al lor se ascundea sub forma unui hobby nevinovat sau că au aptitudini artistice despre care nici ei nu ştiau. Indiferent dacă vor alege să îşi exprime aceste daruri la nivel public şi să le integreze în viaţa lor socială sau nu, Săgetătorii îsi vor reconsidera timpul şi priorităţile în funcţie de nivelul de bucurie şi de satisfacţie pe care li-l aduce o anumită activitate.

Proiectele dedicate copiilor, vacanţelor sau competiţiilor sportive, artelor sau timpului liber făcute de Săgetători vor avea mari şanse de reuşită şi le vor aduce mari satisfacţii, dar şi senzaţia că nu muncesc, ci mai degrabă se joacă, făcându-şi o plăcere.

La nivelul sănătăţii inima cere o mai mare atenţie, căci dacă apar suferinţe legate de ea, acestea semnalează faptul că Săgetătorii nu şi-au dat voie să se bucure de viaţă, şi-au reprimat entuziasmul şi naturaleţea şi au refuzat să facă ceea ce le dicta...inima!

Nodul Sud va activa casa a 11- a lor, o casă a prietenilor, a grupurilor şi comunităţilor, dar şi a planurilor de viitor, ceea ce înseamnă că în aceste domenii vor trebui să observe ce trebuie să lase în urmă şi să schimbe în viaţa lor pentru a atinge polul opus - cel al bucuriei de viaţă şi al autenticităţii. Timp de un an şi jumătate vor reconfigura multe prietenii - la unele vor renunţa, pentru că vor observa că acestea nu le mai aduc nicio satisfacţie şi nu se mai pot simţi în largul lor. Ȋn acelaşi timp se vor simţi atraşi de alţi oameni, care se vor acorda noii lor vibraţii, oameni mult mai liberi, mai diferiţi de standardele lor de până acum, cu vederi mult mai largi. Pe parcursul tranzitului pot intra în viaţa lor prieteni care să le pună în faţă oglinda tiparelor karmice sau să reprezinte teste pentru parcursul lor evolutiv. Sunt suflete cu care fie au de încheiat cicluri evolutive, fie care vin să le deschidă noi perspective asupra prieteniei adevărate, fie să îi testeze dacă şi-au învăţat lecţiile din prieteniile anterioare, adică le readuc în viaţă un tipar de relaţie prietenească vechi, din care au avut experienţe înţelepţitoare de învăţat pentru a vedea dacă intră din nou în acelaşi tipar sau au învăţat să îi recunoască toxicitatea.

Va creşte şi interesul Săgetătorilor pentru socializare, pentru diferite grupuri cu interese comune şi pentru cauzele umanitare. Sunt căutaţi, sunt incluşi în diverse comunităţi, sunt solicitaţi pentru a se implica în favoarea binelui colectiv şi vor constata că atunci când o fac, sunt deosebit de vizionari, au intuiţia viitorului şi ştiu instinctiv încotro să se îndrepte pentru ca din ceea ce fac ei să beneficieze cât mai mulţi oameni.

327 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page