top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

MESAJUL DE LA INGERI 😇✨PENTRU ROMANIA DE ZIUA NATIONALA🇹🇩☀️❤️




Situatia actuala - Zece de Aer (echivalentul din tarotul clasic al lui Zece de Spade)


Tot ceea ce ai facut si toate alegerile tale de pana acum te-au adus pe fundul prapastiei. Esti epuizata si nu mai vezi nicio iesire, toate drumurile iti par inchise si oriunde te-ai intoarce nu vezi decat varfuri de spada care stau sa iti strapunga inima. Nu mai ai lacrimi sa plangi, nu mai ai glas sa strigi, nu mai crezi ca ai forta sa te ridici de acolo de unde ai cazut, stoarsa de energie si de suferinta. Ti se pare ca le-ai vazut si le-ai trait pe toate si ai vrea sa pleci dincolo, in liniste si resemnare. Insa viata nu este despre suferinta fara scop. Tot ceea ce vine din trecutul tau, vine sa te invete, sa iti dea intelepciune si sa te faca sa intelegi ca lupta, furia si revolta duc la epuizare. Ramai fara aer cand esti mereu incordata si gata de lupta.

Nu inveti sa ridici ochii spre Cer decat cand esti incoltita intre pereti de stanci care te-au insangerat si atunci realizezi ca acele stanci care te-au ranit in cadere iti pot fi si singurul sprijin ca sa te cateri sus, la Lumina. Doar tu te poti ridica, punand pas dupa pas si cautand cele mai sigure puncte de sprijin: Rabdarea, Credinta, Perseverenta.

Suferinta nu ne e data vesnic, suferinta ne e data atata timp cat nu vedem LECTIA si cat nu o invatam si integram. E timpul sa te departezi de trecut, sa imbratisezi schimbarea si sa mergi mai departe. Cand nu mai ai nimic, ai Totul, cand nu mai ai ce pierde, ai castigat, caci nu te mai poate nimic rani si face dependenta. Ai invatat sa stii ca DOAR TU poti face minunile din viata ta, daca te iubesti si te respecti.


Ce ai de facut - Sapte de Pamant (echivalentul din tarotul clasic al lui Sapte de monede)


Desi esti dezamagita ca ceea ce ai sperat nu s-a implinit, desi ti se pare ca ai asteptat prea mult si cu prea putine rezultate, ti se reaminteste ca orice fruct este dulce daca ii dai timpul potrivit pentru a creste si a se coace, daca stii sa astepti, sa il ingrijesti, sa respecti ritmurile si legile naturii si ale Universului. Cheia cresterii tale este RABDAREA, nu plecarea capului sau supunerea, ci rabdarea de a te pregati si de a te intari astfel incat nimic din ceea ce vine sa nu te doboare. Temerile tale si grijile nu sunt decat modalitati de a iti risipi fortele si energia pe care trebuie sa le canalizezi in MUNCA. Intelepciunea vine din constiinta faptului ca orice stagnare nu este un blocaj, ci o oportunitate de a evalua ce ai facut bun pana acum si de a iti face o strategie mai buna pentru a reusi. Copacul nu rodeste decat daca parcurgi toate etapele in a il ingriji, daca ai perseverenta si respect fata de el.

Nu abandona si nu te descuraja, caci semintele plantate cu iubire, udate cu lacrimile tale si incalzite cu inima ta iti vor aduce BUCURIE si RECUNOSTINTA.

111 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page