top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

LUNA NOUA IN SCORPION 4 NOIEMBRIE 2021

NUMAI CINE ARDE POATE CUNOASTE GUSTUL CENUSII SI NUMAI CINE A GUSTAT CENUSA POATE REINVIA CU ARIPI DE FOC 🔥


🌙Luna Noua in Scorpion 🦂este timpul Alchimistilor, al celor care stiu sa caute aurul ceresc in plumbul zilelor lumesti. Este timpul sa lasam Pasarea Phoenix sa isi ridice aripile de lumina din țărâna grijilor, a fricilor, a indoielilor si a dezbinarii.

🌙Este timp de petrecut in adancul sufletului nostru, in strafundul neguros al emotiilor noastre, este timp de cautat veninul ascuns al gandurilor obsesive sau al dorintei de control pentru a il exorciza prin puterea suferintei eliberatoare.

🌙Este timp sa lasam energia charismatica si magica a Scorpionului sa ne patrunda dincolo de aparente si sa sfâșie vălul subțire și înșelător dintre materie si spirit.

🌙Scorpionul este unul din semnele binecuvantate cu darul de a citi Adevarul de dincolo de orice perdele de fum si de aceea si atat de temut. Dar este si semnul care se poate otravi singur cu propriul venin, gasindu-si moartea.

🌙Mesajul acestei Luni Noi este să avem curajul de a ne privi dincolo de sutele de masti pe care ni le punem față de ceilalti si față de noi - caleidoscopul care ascunde slabiciunea de a ne vedea defectele, traumele, durerile, ranile nevindecate si jalea pe care am inghitit-o in loc de a o curata. Sa avem curajul de a gasi capătul unui drum nou izvorat din Sinele nostru cel mai autentic si sa plecam pe el.

🌙JOS MASCA si priveste lumea cu curaj si cu convingerea ca oricate flacari ar arunca spre tine intunericul, ai puterea sa renasti mai pur si mai luminos! Arde-ti fricile si gunoaiele sufletesti cu flacara Iubirii si a Credintei si DESCHIDE-TI ARIPILE! Cerul este al celor care stiu sa ridice ochii si sa nu stea cu capul plecat!


🌙Luna Noua cu folos si cu inceputuri transformatoare sa ne fie!

12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page