top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

LEU - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Pentru Lei acest tranzit aduce mari transformări pe zona mentală, în ceea ce priveşte cunoaşterea, viziunea despre lume şi viaţă, studiile lor, legătura cu străinătatea sau călătoriile la mare distanţă, modul de gândire şi de comunicare. Axa Nodurilor Lunare activează casele 9 şi 3, de aceea tranzitul are mai mare impact mental decât emoţional.

Casa 9 este tranzitată de Nodul Nord în Berbec şi de aceea Leii vor simţi chemarea străinătăţii - unii vor vrea pur şi simplu să călătorească în teritorii îndepărtate, să cunoască ţări, oameni şi obiceiuri noi sau chiar să se stabilească în altă ţară. Orice deplasare în altă ţară făcută pe parcursul acestui tranzit, chiar dacă este sub forma unei vacanţe, vine cu achiziţii importante pentru Lei: trăiesc experienţe unice, se întâlnesc cu oameni care le schimbă parcursul vieţii, vin în contact cu mentori sau cu persoane care le lărgesc pur şi simplu orizontul de cunoaştere, ajung în locuri unde conştientizează lucruri importante pentru a îşi înţelege misiunea personală. Pot pleca iniţial într-o vacanţă, pentru ca mai apoi să decidă să se stabilească definitiv în acea ţară, pot citi despre o destinaţie şi simţi că acolo va fi pentru ei acasă.

Şi domeniul studiilor înalte este activat, iar cei care doresc să aplice la specializări, la mastere sau doctorate în alte ţări vor fi parcă împinşi de la spate de Univers şi vor reuşi să ajungă în locuri care le vor schimba ulterior viaţa. Simt că există ceva mai înalt şi mai bun pentru ei, sunt parcă împinşi de la spate să vădă dincolo de limitele lor mentale şi să renunţe la prejudecăţi şi la vederi înguste.

Pe parcursul acestui tranzit, tot ceea ce constituie sistem de referinţă ideologic pentru Lei va suferi transformări profunde - în maniera lor dramatică, pot renega tot ce a fost filozofie de viaţă sau credinţa pentru ei şi pot dărâma toţi "zeii" în care au crezut reconstruind din temelii totul şi creându-şi propriul sistem de idei şi de credinţe. Cei care nu sunt la prima reîntoarcere a Nodurilor şi au ceva mai multă experienţă, pot simţi acum chemarea de a deveni ei mentori şi îndrumători spirituali pentru alţii şi deschizători de drumuri. Cei care au talente oratorice sau scriitoriceşti pot trăi o etapă de viaţă în care să îşi facă publice, chiar la nivel internaţional, opiniile, descoperirile şi operele.

Nodul Sud, de karmă va traversa casa a3-a a lor şi va aduce la lumină teme legate de comunicarea lor, mai ales cea cu fraţii, cu surorile, cu cei apropiaţi, dar şi de modul în care funcţionează mintea lor sau teme legate de studiu şi de călătorii pe distanţe scurte.

Ȋn funcţie de parcursul şi de stadiul lor evolutiv acum fie se pot acutiza conflictele cu fraţii şi cu surorile, deoarece nu vor să iasă din tiparele lor mentale şi de comunicare şi se cantonează în reproşuri, în fuga de responsabilitate sau într-o atitudine imatură, fie se pot rezolva astfel de conflicte pentru că evenimente dureroase îi fac să înţeleagă ce au gestionat incorect în relaţiile cu fraţii şi să îşi ceară iertare, să se repoziţioneze cu maturitate şi cu înţelepciune.

Este un timp în care mintea lor poate fi prinsă în concepte şi tipare păguboase, care să le frâneze drumul lor către misiunea personală sau, dacă încă sunt la şcoală sau fac cursuri, destinul le aduce în cale profesori care să le apese tocmai aceste butoane dureroase şi să îi oblige să înţeleagă că ceea ce vine spre noi este reflecţia a ceea ce noi emanăm.

Drumurile pe care le fac Leii în acest interval pot să vină cu obstacole, cu întârzieri, cu retrasări de itinerariu, pentru că de fapt prin aceste drumuri ei sunt călăuziţi să îşi facă un drum interior şi să înţeleagă ceva important despre cum funcţionează călătoria lor interioară şi cât de sănătos se raportează la mintea lor, la ceea ce cunosc sau învaţă.

Dacă au început cicluri de studiu pe care nu le-au finalizat, acum vor apărea contexte de viaţă care îi vor obliga într-un fel sau în altul să le reia şi să le finalizeze sau dacă au evitat mult timp să se înscrie într-un anumit ciclu de studiu, de frica de a nu face faţă mental, acum vor fi puşi cumva forţat să îşi înfrunte aceste frici şi să treacă şi această încercare.

Tot ce ţine de proasta utilizare a energiei mentale şi a comunicării, va avea repercursiuni aduse de acest tranzit - trebuie părăsite atitudinea arogantă sau îngustimea de minte, refuzul de a vedea şi cealaltă faţă a cunoaşterii, fuga de muncă intelectuală, manipularea prin cuvinte. Toate acestea pot crea situaţii dureroase pentru Lei, în care ei să conştientizeze tot ceea ce trebuie să lase în urmă şi nu le mai serveşte.

369 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page