top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

FLUTURELE DIVIN


✨Tot ceea ce ții cu forța, tot ceea ce ești convins că e “al tău” sau “predestinat”, tot ceea ce faci din scrâșnire, efort, luptă ca să ajungi la cineva sau ca acel cineva să vină spre tine nu face parte din planul divin al tău. Tot ceea ce invadezi (cu cele mai bune intenții în opinia ta), tot ce nu lași să vină la tine sau să plece natural de la tine, cu ușurință și cu bucurie, NU E IUBIRE! E ego, e atașament, e plânsul copilului tău interior rănit și încă nevindecat, e frică și neîmplinire. E ca și cum ai încuia fluturii în cușcă de nori - ei vor zbura fără să-i vezi, te vor lăsa în ceață și te vei trezi singur în cușca pe care ai construit-o din toate cele de mai sus. Și ei vor fi ceea ce au fost creați să fie: frumusețe divină, zbor liber și clipă. Se vor așeza doar pe floarea unui suflet care se iubește cu adevărat și știe că nimic nu îi “aparține”, că totul e curgere firească, inspirație și înțeles adânc și pur, care nu îngrădește, ci CREȘTE: pe Sine și prin Sinele său, pe toate cercurile de lumină ce îl înconjoară și Universul.

✨De câte ori e în viața ta suferință, zbatere, blocaj, vei știi că ești “în cușcă” și nu crești odată cu Universul. Vei ști că nu asculți de aripa fluturelui, de moliciunea norului, de curcubeele astrelor, de Sinele tău adevărat și înalt. Vei ști că ceea ce vrei cu orice preț în viața ta sau ceea ce încerci să faci să vină către tine te va aduce - mai devreme sau mai târziu - în “cușcă”.

✨Tu cum ai simțit astăzi Viața curgând prin tine? Sau nici măcar nu ai realizat miracolul fiecărei bătăi de inimă care este FLUTURELE DIVIN?


21 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page