top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

FECIOARA - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Pentru Fecioare schimbarea axei de destin activează în principal sectorul financiar, al resurselor - şi cele produse din propria muncă, şi cele venite prin alţii sau împărţite cu alţii. De asemenea se pun în discuţie valorile personale, apar transformări majore mai ales în relaţiile cu ceilalţi, în viaţa intimă, în relaţiile juridice cu ceilalţi.

Nodul Nord va activa casa 8 o casă a probelor importante de viaţă, a încercărilor profund transformatoare, a datoriilor karmice şi a ceea ce trebuie să înţelegem din erorile trecutului, a intimităţii dincolo de impulsul erotic imediat, a crizelor. Este un timp de renaştere personală şi de reinventare, dar în urma unei pierderi importante sau a unui eveniment cu mare impact emoţional. Un anumit context de viaţă se va simţi atât de intens şi de constrângător, încât vor fi nevoiţi să facă schimbări importante şi să încheie ceva pentru totdeauna pentru a reîncepe cu totul altceva. Sunt posibile pierderi ale sprijinului pe care cineva îl acorda până acum, chiar pierderea cuiva drag sau a oamenilor pe care contează. Ȋntr-un fel sau altul viaţa vă obligă să vă asumaţi deciziile şi să fiţi pe cont propriu dacă aţi depins de alţii până acum, dar la fel de bine este posibil şi situaţia inversă - dacă până acum aţi simţit că nu aveţi niciun fel de sprijin, acest tranzit să vă scoată în cale oameni care să vă dea ajutor, situaţii în care să primiţi moşteniri, daruri, donaţii, sponsorizări sau să puteţi face credite în condiţii extrem de avantajoase. De asemenea dacă aţi avut proiecte pe care nu le-aţi putut implementa din lipsa resurselor, este timpul să le reactivaţi pentru că acum veţi găsi mult mai repede investitori sau finanţare.

Fricile şi nesiguranţele mai ales cele legate de propria sexualitate, fac şi ele parte din temele activate de acest tranzit. De aceea experienţele trăite pot pune în lumină tipare care le împiedică pe Fecioare să-şi manifeste plenar potenţialul sexual şi vor înţelege ce au de schimbat dacă vor să trăiască relaţii intime împlinitoare.

Tot în acest interval vor învăţa despre puterea personală, trecând prin extreme - fie în rolul manipulatorului, al abuzatorului sau al celui care deţine puterea şi o foloseşte necorespunzător, fie în rolul celui oprimat sau agresat pentru că nu ştie să pună limite şi să îşi activeze puterea. Vor fi lecţii de găsire, activare şi echilibrare a puterii personale în toate lucrurile pe care le vor trăi şi în toate relaţiile lor.

Nodul Sud va avea impact asupra casei lor a 2-a, casa veniturilor produse prin propria muncă, dar şi a valorilor, a acumulărilor materiale, a nevoilor primare de viaţă şi a securităţii date de ceea ce deţinem. Vor ieşi la suprafaţă tiparele care îi împiedică să fie plătiţi la adevărata lor valoare, frica de a nu deranja pe cineva expunându-şi propriile daruri şi talente, indecizia în a fi fermi în a-şi cere drepturile băneşti sau de a spune adevărul legat de modul în care simt ei că merită să fie plătiţi. Acest tranzit are ca scop să regleze fluxul abundenţei şi să marcheze toate obstacolele care pot fi înlăturate pentru ca nativii să producă maximum de resurse de care sunt capabili. De aceea pot apărea întârzieri în plăţi, sume mai mici decât cele aşteptate, amânări care vor apăsa pe butoanelor fricilor de supravieţuire. Cu cât acestea vor fi mai mari şi mai adânc înrădăcinate în sufletul Fecioarelor, cu atât vor avea impresia că le fuge pămantul de sub picioare şi că nu au nimic sigur pe care să mizeze. Oprirea unor surse de venit îi obligă să caute în alte părţi şi să ia în considerare moduri de câştig la care nu s-ar fi gândit niciodată, să capete curaj şi să iasă de pe drumurile deja ştiute. E drept că aceste schimbări se vor face mai mult forţat, cu sentimentul urgenţei. Bineînţeles că schimbările trebuie să plece de la evaluarea sistemului lor de valori şi acolo este locul adevărat unde Fecioarele trebuie să caute cauza disconfortului şi să vadă ce talente sau daruri au şi nu folosesc sau să înceapă munca de autocunoaştere, în care să identifice aceste daruri şi talente care pot fi şi monetizate. Toate evenimentele îi vor obliga să se sprijine pe ceea ce câştigă ei şi nu să-şi facă socoteli pe baza aşteptărilor de la ceilalţi.

Fecioarele care se vor încăpăţâna să rămână cantonate exclusiv în material sub toate expresiile lui - hrana cea de toate zilele, economiile "pentru zile negre", prietenii dintotdeauna (indiferent dacă ei aduc valoare sau nu vieţii lor, ci doar prieteni din inerţie şi din rutină), proviziile, stocurile - pot fi lovite destul de dur în simţul securităţii de acest tranzit care le va lua ca un val toate punctele de sprijin construite din teamă şi din prejudecăţi. Este deci recomandat să înceapă chiar ei să identifice aceste zone de frici şi de tipare şi să înceapă să lucreze la ele înainte ca viaţa să îi oblige să o facă.


250 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page