top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

BALANTA - SCHIMBAREA AXEI DE DESTIN IULIE 2023 - IANUARIE 2025


Destinul le dă ca temă de lucru Balanţelor relaţiile de durată, căsnicia, parteneriatele şi asocierile, tot ce ţine de relaţia unu la unu şi individualitatea. Mai precis ce trebuie să las în urmă din tiparele personalităţii mele, ce trebuie să nu mai repet ca şi comportament sau atitudine pentru a avea relaţii fericite, împlinite, pentru a atrage partenerii potriviţi.

Ȋn prima fază a acestui tranzit, Balanţele pot atrage relaţii karmice, adică parteneri care să le oglindească toate acele părţi din personalitatea lor care trebuie schimbate pentru ca ei să trăiască sănătos în parteneriate şi asocieri, de aceea le invit pe Balanţe ca, dacă vor trăi pe parcursul acestui tranzit relaţii care le vor apăsa toate butoanele dureroase, să nu dea vina pe partener, ci mai degrabă să se uite ce din ele a atras un astfel de partener, pentru că astfel de relaţii pun lumina exact pe colţurile cele mai întunecoase din fiinţa noastră, pentru a le vedea şi a le curăţa. Dacă vor înţelege că turbulenţele relaţionale din casa lor 7 sunt de fapt reflecţia rănilor lor nevindecate din casa 1, procesul de ameliorare este deja început.

Simt cumva că nu mai sunt bine în pielea lor, că nu mai pot face lucrurile aşa cum le făceau înainte, că nu mai merge să trăiască din inerţie şi nu numai că dacă vor continua vechiul stil de viaţă se vor simţi devitalizaţi şi plictisiţi, dar vor intra într-un ciclu karmic de 18 ani în care se pot învârti în aceeaşi roată, fără să înainteze. E nevoie deci să clarifice care vor să fie identitatea lor în orice tip de relaţie unu la unu, ce aşteaptă de la ei odată intraţi într-o relaţie cu angajament şi apoi să acţioneze în a elimina tot ce nu corespunde noii identităţi.

Pentru unele Balanţe este timpul pentru căsătorie sau pentru a învăţa să trăiască într-o relaţie cu angajament, asumată şi recunoscută social. Dacă au fugit de acest lucru până acum, îi va obliga cumva Pluto care va intra pe casa lor 5 din Vărsător din 2024, casa iubirii şi a copiilor şi care îi va face să se îndrăgostească aşa cum nu au mai făcut-o niciodată, cu intensitate şi cu profunzime sau le aduce copii prin care vin şi responsabilităţi care cer o relaţie asumată.

Acolo unde există relaţii care şchioapătă, care nu sunt construite pe un fundament sănătos, acest tranzit aduce ispite, care au funcţia să provoace întrebări asupra naturii relaţiei şi să urgenteze deciziile de a ieşi dintr-o relaţie sau de a rămâne mai departe şi de a îşi asuma alte angajamente. Sunt experienţe de viaţă de maturizare - apare tentaţia de a înşela partenerul sau partenerul îi înşeală tocmai pentru a declanşa investigaţia asupra fundaţiei relaţiei: este construită relaţia lor pe un fundament sănătos, se exprimă autentic Balanţele în această relaţie sau teatrul a ajuns atât de departe încât a ajuns să substituie viaţa adevărata?

Nu numai în iubire sau cuplu sunt provocări, ci şi în toate parteneriatele - în afaceri, cu colaboratorii, cu orice om faţă de care există angajamente sau cu care sunt semnate contracte. Ȋn afaceri de exemplu, e posibil ca Balanţele să constate că au ajuns să mimeze un parteneriat care nu le mai reprezintă autentic, că au făcut prea multe concesii şi compromisuri, astfel încât nu se mai recunosc şi atunci ori vor renegocia intens bazele noi ale relaţiei, ori vor rupe acele colaborări care nu le mai aduc nimic care să îi crească şi la nivel personal. De aceea se pot despărţi de vechi parteneri de afaceri şi pot începe alte parteneriate cu alţi oameni foarte diferiţi.

Ȋn această perioadă revin în atenţia lor complexele, vulnerabilităţile emoţionale şi fizice, tot bagajul adus din alte vieţi sau transgeneraţional care se manifestă prin ei care le impun schimbări psihologice şi ca urmare survin şi schimbări fizice. Ceva îi nemulţumeşte, se simt cu un corp nou în haine vechi şi de aceea survin tensiuni între starea lor de fapt, care trebuie schimbată şi intuiţia lor care îi ghidează pe un nou drum al sinelui. Pot decide acum să adopte un look diferit, să slăbească sau dimpotrivă să se îngraşe, să îşi pună altfel în valoare corpul fizic şi să îl armonizeze. Devin mult mai interesaţi de latura artistică a înfăţişării lor, de tot ceea ce le dă confort şi îi face să se simtă frumoşi. Doamnele pot deveni mai atrase de make-up şi de podoabe sau de tot ceea ce le împodobeşte corpul.

Esenţa acestui tranzit pentru Balanţe este să înveţe care e adevărata lor natură care se exprimă în relaţii şi să înlăture tot ce este de prisos din personalitatea lor şi nu îi mai reprezintă.

286 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page