top of page
  • Writer's pictureCorina Chelaru

"Asta e o hartă astrală, nu un site de întâlniri" 😅👍 LET'S TALK ABOUT LOVE AND ASTROLOGY 🤔😍✨🌞🌛


Dacă aș vrea să fac mulți bani (și rapid 🙃), aș uita de karmă, misiune și ȘTIINȚA astrologiei și aș vinde oamenilor iluziile cele mai dragi și la care renunță cel mai greu - găsirea sufletului-pereche, povestea de iubire cu finalul "și-au trăit fericiți pân' la adânci bătrâneți", idilica viață de familie în care dispar ca prin magie certurile, ciorapii și chiloții aruncați erotic prin toate colțurile, diminețile cu ochii umflați și celulita înfloritoare și toate celelalte "condimente lumești" ale unei relații imperfecte, dar REALE. Dacă aș vrea să am coadă la ușa cabinetului meu, aș lăsa la o parte tot ce am învățat și acumulat cu muncă și perseverență și aș face doar pe doamna care "dă în stele" și îți spune fix ce vrei să auzi: toate tiparele poveștilor cu care au succes de când lumea telenovelele, romanele de dragoste, filmele etc. Aș avea (angajat, evident) un boyfriend arătos și bine dresat în a face frumos în public și a juca rolul lui Făt-Frumos-Brad-Pitt-George-Clooney-macho-man-sexy-baby (ca să citez un maestru drag mie 😎), ca să arăt ce succes în amor am 👠💋💪 și aș aștepta toate și toți suferinzii din dragoste, frustrații, neînțeleșii, părăsiții, trădații și înșelații să-mi plătească la greu (că ce nu face omu' pentru fericirea lui!) să le citesc în astrogramă toate leacurile miraculoase ale problemelor lor: - când își întâlnesc sufletul-pereche (bonus, să le zic și când și unde, astfel încât orice întâlnire cu curierul sau cu vecinul din colț să pară că e fix "aia" și că e tricotată clar de karma care îi aduce din alte vieți - unde musai au fost prinți, regi sau iisuși 🙃); - când se mărită/ însoară; - când se întoarce el de la "aia" sau ea de la "ăla"; - dacă face copii și cu cine; și evident..."e menitul/ menita mea....e scris în stele...bla-bla". Dacă... Dar ASTROLOGIA nu e despre acești "dacă"!

O hartă astrală se numește HARTĂ pentru că îți descoperă niște teritorii (interioare) și te ajută să construiești trasee, să îți alegi repere și destinații, să-ți folosești în drumul ales instrumentele cele mai bune cu care ai venit în dotare. Harta astrologică este DESPRE TINE ca suflet în evoluție într-o formă materială, întrupată. Este despre DRUMUL tău de devenire. Este despre ce poți face tu pentru tine ca să fii o bucurie în viața ta și a celorlalți. Este despre cât de dispus ești să experimentezi, să înveți și mai ales să MUNCEȘTI cu tine.

Astrologul este o călăuză, nu o "emanație divină" care dă sentințe și vede ce nu pot "chiorii muritori" să vadă. Este un OM trăitor, înțelepțit prin calitatea experiențelor de viață (nu prin vârsta în sine și nici prin diplomele obținute), care a învățat cu succes să lucreze cu sine în permanență și să dea nu un exemplu de perfecțiune, ci un exemplu de perfectibilitate continuă. El este un "decodor" al unor energii subtile universale, pe care le percepem cu toții la nivel subconștient. El este un clarificator al paletei de opțiuni pe care o avem și nu o vedem, focusați fiind pe problema sau suferința noastră. El nu dă sentințe, nu judecă, nu categorisește, nu e atoateștiutor și nu dă rețete de fericire sau de dezlegare a tuturor enigmelor. El doar ne ajută să înțelegem că nimic nu e "sortit" într-o formă fixă, că ce e scris în stele este doar un anumit tip de experiență ce trebuie integrată (treaba noastră când, cum și cu cine o trăim), că existența este un PARCURS și nu o cale trasată și semnalizată și mai ales că Universul este schimbare și noi suntem parte integrantă a lui.

Așa că, dacă vreți să dați bani pe o consultație astrologică în care să fie vorba despre orice altceva decât despre VOI ÎNȘIVĂ și să aflați orice despre circumstanțe exterioare care nu depind de voi (când ne întâlnim, cum arată, când mă "cere", dacă e fidel/ă, bogat/ă, sexy etc., dacă o/îl lasă pentru mine și alte "semințe dă bostan și floare" astrologice din astea 🤔😋) vă sfătuiesc să fiți pregătiți să primiți exact lucrurile pentru care plătiți - "melodiile" din capul vostru cântate de altcineva care vi le va interpreta mult mai artistic și le va face șlagăre cântate în cheia autorității astrale 🤓

Dacă însă vreți să vă înțelegeți, să știți cum funcționați, ce puteți schimba, cizela, scoate la lumină din voi prin munca constantă, perseverentă și disciplinată cu sine astfel încât să deveniți înșivă cea mai mare bucurie a vieții dv., atunci sunt convinsă că vă putem ajuta și susține și eu, și oricare dintre colegii mei astrologi care își onorează și prețuiesc DARUL (astrologia nu poate fi doar învățată, ci presupune și un har al conexiunilor și intuiției 🤩❤️)

Diamantele sunt râvnite pentru că au transformat negrul cărbunelui în lumină și strălucire transformând suferința în binecuvântare și presiunea în transparență și claritate 💎💎💎✨✨✨

(clipul face parte din serialul "An Astrological Guide for Broken Hearts" - Netflix)

189 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page